Za dan. Časna reč.

white-and-blue-tulip-flower-arrangement

U jednom od prethodnih postova sam već priznala, bez trunke kajanja doduše, da sam apsolutna propast za buđelare dobrih muževa grada Beograda.  Ako nešto mora mnogo da se plati – mora i gotovo. Ja uvek znam zašto, oni retko, ali kad im se lepo objasni…Svi srećni.

Divne žene grada Beograda i ja svakako.

S vremena na vreme, pak, napišem jedan ovakav post, velikodušan. Da se za sve što MORA da bude skupo odužim i nečim što ne mora….

1. Zavese i draperije, na primer, divno izgledaju i kad nisu na prozoru. Stavite ih unutra, kad biste da vam prostor u jednom koraku bude raskošniji i mekši…

ZAVESE UNUTRA SEPARATORI…ili, kad imate dug, dug hodnik koji kao prazna cev juri kroz prostor…

ZAVESE UNUTRA SEPARATORI 22. Pre nego što bacite grozan, braon komad, koji već dugo prezirete i mrko gledate, ofarbajte ga u belo. Savetujem, od srca, Annie Sloan Chalk Paint, ima i kod nas. Mat, baršunasta farba, voskovi za suptilan sjaj i četka za dobre muževe:

dresser-before-and-after_thumb3. Ako, pak, imate komodu koja vam se sviđa, ali nešto biste, ipak, menjali, možete da kupite nove ručke,

rucke za fioke…ili mu uzmete kaiš koji mrzite i…sec, sec, kuc, kuc!

rucke na namestaju4. Tačno znam šta bi jedna divna žena grada Beograda pomislila kad bih joj predložila da okači tanjire na zid.

Ali, ako su monohromatski?

tanjiri na ziduLepo vam kažem, znam.

5. Za sledeće vam opet treba dobri muž. Da pedantno secka i udiše lepak. A, vi se smestite na bezbednoj udaljenosti i pljeskajte ručicama. Vredi.

tapeti na stepenicamatapet na stepenicama6. Ne kažem antikvitet, obećala sam da ću biti skromna, racionalna i razumna za ovaj post. Ali, zamislite ovo kupatilo s uobičajenim, belim ormarićem ispod lavaboa…

antikvitet u kupatiluIli mali, cvetni tapet da se stavi?

bathroom-shelving-ideas-pinterest-with-flower-wallpaper7. Kad nameštate krevet, opustite se malo, izmešajte to što imate, što bi se sve slagalo…Osim vas i dobrog muža, naravno!

mix and match beddingmix and match bedding 3mix and match bedding 2E, sad, za one dobre muževe koji bi da baš ništa ne košta, može i to. Ovde.

Photos: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s