Home Staging

DENTERIJERIThe Certified Home Staging and Styling Professional, prvi u Srbiji.

Home Staging

PRE

Photo: Decorologist

Photo: Decorologist

POSLE

Photo: Decorologist

Photo: Decorologist

Kupac odluku o kupovini donosi u prvih nekoliko minuta. Većina srcem. Loš utisak stečen na početku teško se briše, a malo je kupaca koji su u stanju da odmah vizualizuju prostor i uvide istinski potencijal nekretnine.

Denterijeri, majstori atmosfere, znaju kako da stvore ambijent koji se dopada i pamti, dom u koji će kupac poželeti da se useli odmah. Intervencije nisu nužno i skupe, jer, Denterijeri znaju kako. Najlakše je spustiti cenu, ali pripremljena i prikazana kako treba, organizovana, uređena i prijatna, vaša će nekretnina lako naći put do kupca.

Uz minimalne intervencije i ulaganja, s nameštajem i akcesoarima koje već imate, ali drugačije raspoređenim, uz, recimo, novu boju zidova ili efektan tapet, vaš će dom dobiti ono “nešto” što će ga učiniti posebnim i izdvojiti iz ponude na tržištu. A, možda vam se dopadne toliko da od prodaje odustanete…

PRE

Photo: Decorologist

Photo: Decorologist

POSLE

Photo: Decorologist

Photo: Decorologist

Konsultacije

Denterijeri su spremni za vas. Rado ćemo doći i ponuditi vam profesionalni savet o uređenju vašeg doma ili kancelarije, u skladu sa vašim potrebama, željama i mogućnostima. Možete nas pozvati za čitav prostor, ali doći ćemo i za jednu prostoriju. Uz osmeh. Ono što dobijate odmah jesu detaljna uputstva o tome šta je neophodno izmeniti u prostoru, kako ga (re)organizovati i koje su boje (zidova i tkanina) koje bi najviše odgovarale vašem enterijeru. Ideje i preporuke možete realizovati sami, ili uz pomoć našeg tima.

Odabir boja za vaš enterijer

Ukoliko ste za minimalnu intervenciju s maksimalnim efektom, znajte da boje određuju vaš prostor i najviše govore o vama. Ponekad je dovoljno promeniti boju zidova za potpuno nov ambijent, kojim ćete biti daleko zadovoljniji i s ponosom i radošću ga deliti s drugima. Neka Denterijeri budu vaš konsultant za boje.

Izvođenje projekta

Kad je stručno, onda je i efikasno, te vašu svakodnevnicu remeti u najmanjoj mogućoj meri.

Pomoć pri kupovini

Zavisno od budžeta,  dopunska kupovina može biti naša sugestija, ali to može biti i vaša potreba, nezavisno od konsultacija. Možemo vam pomoći da izaberete, naravno, ali nudimo vam i kontakte i adrese naših poslovnih saradnika kod kojih dobijate poseban popust.

Stajling

Denterijeri su usavršili umetnost sitnih detalja. Oni su maskara, karmin i niska bisera za vaš dom. Ukoliko želite nešto što će vaš dom ili kancelariju učiniti autentičnim i drugačijim, a niste raspoloženi za renoviranje, dozvolite da Denterijeri odaberu the wow effect za vas.

Profesionalna fotografija

Sviđa vam se novo lice vašeg doma. Više niste sigurni da želite da ga prodate. Dok se predomišljate, fotografišite ga, besprekornog. Da ga takvog ovekovečite za sebe ili, možda, ipak, pokažete potencijalnim kupcima.

Za ove i druge usluge, pišite nam na

office@denterijeri.com

studio@denterijeri.com

Ili nas pozovite: 060 52 22 337

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s